Macam mana nak hilangkan ruam baby kat pipi, leher, telinga baby

Lotion or cream apa yang sesuai yea? Boleh ibu3 suggest kan tak? #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

Macam mana nak hilangkan ruam baby kat pipi, leher, telinga baby
32 Các câu trả lời

saya pakai sebamed protective facial cream masa anak saya kena ruam kat muka. Alhamdulillah ok

rsanya blh guna virgin coconut oil. saya guna yg itu aje alhamdulillah kulit baby makin cntik

Krim sudoku dah try, generasi dri adik sy skrng naik ke anak sy adik sy dah 18 thun 😊😌

Saya guna bedak allano, amway.. Baru mengalami, alhamdulillah dah hilang ☺️

bedak merah ada jual dekat farmasi dan sudocream mmg alhamdulillah okey

guna kalmy n skeenz dari tasneem n mandian lavender dari tasneem

applecrumby lotion. anak saya pakai ni alhamdulillah tak ruam

saya guna cream baby brand aveeno. 1-2 hari ruam dah kering

anak sy pon gini..alhamdulillah sudocream boleh membantu

gune krim ni

2y trước

Betoi saya guna ni ja , berkurang trs dekat muka bby