Bunda ad g selama hamil makan kerang, soalny ad yg bilang g ap2, ad yg bilang g boleh..

LG usia kehamilan 5minggu AQ mkn kerang, tp g bnyk sich, tp jd kepikiran boleh ap ngga ny makan kerang..

2 Các câu trả lời

sebetulnya memang baiknya dihindari bun karna ada beberapa kerang yg mengandung merkuri, kalo udah terlanjur ya udah bun besok2 jgn makan kerang lg

Boleh mak. Yg ga boleh mkn kulit kerang ny. 😂 Asl kn ga brlebih, d cuci brsih,dn dmsak dgn smpurna.