air gula

Lepas minum air gula klu termuntah macam mana yee nak bgithu doktor tu ke ? Tapi takut kene minum lagi next week .. Ke buat bodoh je , datang lagi skli tuk ambik darah ???

2 Các câu trả lời

Sis kena cuba tenang jangan fikirkn rasa nk muntah. Sebelum minum tarik nafas panjang2. Masa minum kalau boleh sekali nafas jangan stop sampai habis air gula tu.

5y trước

Lpas minum air gula tu minum air masak.

Kena bgtahu.. Dia akan suruh minum. Klo minum lg munth lg.. Mmg postpone lah.. Ada sbb test gula ni.. Utk kebaikan ibu n anak.. Ada gdm atau x..