Air gula….

Klu lps minum air gula mmg x leh minum apa2 ke lps tu. air kosong? First time nk minum ni, sy ni dh la alahan kuat pgi2 dan x boleh minum manis2. takut plak termuntah..

2 Các câu trả lời

Boleh sis mnum sikit², jgn mnum dpan nurse. Masa sy mnum aritu nurse pun kata kalau nk muntah mnum je air masak.

2y trước

ye ke.. bru lps minum dh ni. penat nk tahan muntah. alhamdulillah tak termuntah. sy pikir klu muntah kna minum lgi air gula tu, sy x nakk. tahannn je.

xleh sis.. semoga dimudahkan. tenang shj