air gula

Hello mommy semua.. Nak tye.. Macam nak kurangkan bacaan air gula selepas minum.. Ade tips ape x/ade buah2 ke yg perlu dimakan untuk turunkan bacaan?? Next week kene minum lagi.. ?

2 Các câu trả lời

Pukul 10 last mkn. Hanya boleh minum sahaja. Tetapi bkn air manis.. Air masak.. 😁 Banyak kn minum air masak supaya kita bnyk buang air kencing. Pagi sblm p minum air gula minum lgi air masak juga. Jgn mkn tau puasa. 😁Air masak je.. Insyallah result cantik nanti..

Lepas minum air gula xleh buat apa² sis.. if yg puasa sis lepas tp sangkut yg 2jam lepas minum air gula, tu maknanya insulin dlm badan sis terganggu & xdpt nk berfungsi dgn optimum.. jga pemakanan je selepas tu..

1y trước

Wat tdr. N sapu minyk supaya hilang mual dkt tekak tu. 😁