bimbang, risau, kemurungan

Last check up aritu misi ukur tinggi perot, misi kata kecilnya btl ka tarikh period yg dibagi tu!!! - tarikh period sy mmg regular & sy mmg catit dlm calender period Lps tu misi try dgr fetal heart rate, tp xdpt detect... Then misi kata kita scan tgk la arini... Tup2 xjd sb due scan dktr bg 2mggu lg... Hurmmm... Sy risau akan kandungan sy... Baby bump pn masih xberapa nmpk... Nak scan klinik swasta plk mahal... Hurmmmm Skrg 17weeks... Ada tak ibu2 alami mcm sy... Share sikit kot2 blh bg smgt dkt sy...

33 Các câu trả lời

Misi xsuruh p hopt ke..sy mcm awk..misi xdgr jntung bby..sy mase tu 16+ week..then die xsuruh p pon..kebetulan sy spotting...sy p spital...scan jntung baby dh xberdengup..sy mcm kesal jugak la...tp ape pon dh ketentuannye..sy redha..😣

5y trước

Alhamdulillah...t.care..☺