Terlupa tarikh haid

Assalam korang nak tanye..kene marah ke dgn misi kalau terlupa tarikh period..siyezz tak ingat langsung..

18 Các câu trả lời

Ok t.q semua..sblum ni mmg catat pun..ank frsr mmg catat je..lpastu ade keguguran..darah xstop slme sbulan..bila dah stop darah sy lupa nk catat smpai kmbali period..tak di sangka prggy lagi..minta2 mood nurse baik laa yee..huhuhu..t.q semua

saya pun tak ingat entimate date.. cuma bagitahu bila last period.. alhamdulillah kali ni misi takde marah2 mungkin paham sebab anak yg kelima.. banyak benda yang diuruskan sampai date tu pun tak ingat.. hehehe

Wassalam.. Hehe.. Ada yg ok ja..xda marah2.. Cuma lepas ni sis install lah dlm fon tu aplikasi period tracker.. Dan rajin2 la update dlm aplikasi tu utk rujukan kita.. 😊😊

Nurse bebal la sikit , doktor x marah pun . Nnt akan ada repeat scan contoh sebulan tu ada dua scan untuk tgk due date both scan tu , doktor akan decide due date bby

Kena marah sikit je sis. Lepas ni sis boleh try download apps "Flo". Apps untuk ni boleh track tarik period kita, waktu subur. Saya guna apps tu sejak sebelum kahwin.

sy xingt gak. diorg suruh agak2. last2 sy bg 13/8. tp saiz baby ptut 7 mnggu ja dktor kta.pastu dia tya,priod regular x. sy ckp x,dktor ckp patutlah.hahaha

takpon.. sbb sye g klinik masa mula2 nk buka buku hari tu sye ckp lupa.. dia kata takpa.. jadi dia scan perut n ambil tarikh di scan tu je

hahaha. itu biasa. mmng kena marah pun kalau tak ingat. sbb nurse susah nak buat kerja. nnti scan tanya doc bila tarikh.

Diorg xmrah laa...cakap bebaik sy terlupa..mayb diorg bebel je...sb nnti bila scan,ada je estimated due date nnti...

Macam saya pun tak igt sbb tarikh kekadang lambat kekadang awal 😂Kena bebel sikit lah 😂