Assalamualaikum salam ceria smua.. 🌸

Lama x bersiaran kat sini.. sehad ka smua.. alhamdulillah setelah hampir setahun kehilangan anak pertama.. hari niey ada berita gembira.. ckop gembira buat sy.. sy disahkan hamil.. tp priod sy x terator.. hampir 4 bulan x priod.. last pown klua koko2 bulan 8.. tarikh sy lupa.. hari niey cek doc amk darah n test upt alhamdulillah happy sgt2.. doakan kandungan sy ya kawan2 smua.. dikesempatan ini sy nk tanya awal kehamilan nk amal apa ya utk jaga kandungan.. agar kandungan sehad sampaii melahirkan nty.. trima kaseh smua.. 🌹

1 Trả lời

Wahh, alhamdullilah, tahniah sis, jaga makan, jaga diri jgn lasak lasak, semoga kandungan sis kali Ini dipermudahkan dan selamat sampai hari bersalin kelak aaminn