Nak tanya, betul ke ni??

Sy dpt berita gembira ke ni? #doubleline

Nak tanya, betul ke ni??
38 Các câu trả lời

hari2 makan 1 biji folic acid 400mcg tuh... sy mcm tuh laa awal2 samar2... sy makan jaa folic acid hari2.... Alhamdulillah, mmg pregnant.... dan janin pun jdi kuat , xda pendarahan flek keluar dri awal kandungan...

saya dulu masa anak 1st pakai upt shopee juga..tp masa 2nd ni, mmg la kononnye nk pakai upt shopee je..skali nah, kena fake hope..sakit dia xtau la mcm mana nk ckp..bila pegi check upt kt klinik, mmg jelas2 -ve..

Samar mcm ni menunjukkn yg sis mmg preg. cek kmudian dlm seminggu naik terang la double line tu. Paling senang guna clearblue trs yg blh nmpk brpa week. Tahniah awk..

Hello sis , mcm UPt sy masa mula2 dpt tau pregnent , upt ni pun beli dri shoppee 🤭sekarang sdh msk 16 minggu... nnt selang beberapa hari cek lagi sis.. semoga dipermudahkan... jaga diri baik2

wahh..congrats..sis pregnant..jaga kesihatan dan pemakanan baik² ya.elok ambil supplement folic asid,blackmores spt yg ada di drugstore(watson,guardian or famasi Caring dll)

2y trước

blackmores tu untk khasiat dia untk ape ya

Nampk line sis walupn samar2..jaga diri jaga kesihatan sis..semoga dipermudahkan moga2 kami yg mnanti zuriat pon dpt berita gmbira mcm sis..doakan ya aminn

2y trước

aamiin.sy doakan utk awak skluargaa

Samar2 tu dah npk, if nak confirm tgu lagi seminggu . Btw congrats sis. Jaga diri, jga makan. Jgn buat kje lasak. Byk kan bedrest 🤍

upt shopee ke? kalau upt shopee, saya serik dah..banyak kali bagi fake hope..last2, beli yg watson, baru la confirm..

2y trước

hehe sy beli shopee jugak 50 sen je..alhmdullilah bru 6 weeks

sama sy bru cek pg td...xtau la nk gembira ka nk sedih..ank bru 1thun 4bln..lewat period 2 mingu

2y trước

sy ank 1 thn 5 bln..period da xdtg 2 bln..3 kali cek air kncing naik 2 line..dh g scan bru 6 weeks..kena hdp lah dgn bebel nurse nnti..

btul sis.. saya dlu cmtu jgak . doakan saya dgn pasangan ye.. moga ad rezki 🤲🤲🤲😊❤️