Alhamdulillah

Alhamdulillah setelah ttc 2 tahun akhirnya dapat berita gembira ni. Dah pegi scan cek mmg ada kantung berusia 5 mggu ☺️

Alhamdulillah
19 Các câu trả lời

Alhamdulillah Ala Kulli Hal. jaga kandungan baik2, makan folic acid. bykkan rest & jgn buat kerja berat buat masa ni. nanti 8-12w boleh call kk utk buat appointment buku pink.

Alhamdulillah syukur... tahniah sis... doakan sy jugak dpt berita gembira mcm sis...Jaga diri and kandungan sis elok²..🥰

Alhamdulillah! Take care sis. Semoga semuanya baik baik saja hingga bersalin nanti. Enjoy your pregnancy journey! ❤️

MashaaAllah tabarakallah. Tahniah sis! Take a good care of yourself okie! Awal² ni elakkan kerja berat ya 🤗

congrats sis saya pun br 5th week minggu depan Tues br Open buku pink

Alhamdulillah,tahniah..Semoga ibu & kandungan sentiasa sihat,aamiin

Alhamdulillah, tahniah. Jaga baik2 kandungan baru lg❤️

alhamdulillah ... tahniah sis.

tahniahh mommy to be takecare