Persiapan Bersalin Sebelum Due Date!

Lama lagi je due date anda, Ibu? Jom lah kongsikan dengan kami kot ada yang sama tarikh dengan anda! Hehehehe... Sementara tunggu due date tu persiapan bersalin dan persiapan barang newborn macam mana pulak? Haa, berapa % je yang anda dah sediakan?

Persiapan Bersalin Sebelum Due Date!
59 Các câu trả lời

due bulan 6 belum beli apa² lg 😆 tunggu perut dh 7buln atau 8 bru beli 🫣

13.05. tapi keperluan baby pun tak beli lagi. tak tahu nk mula dari mana.

InshaAllah due bulan June. semoga dipermudahkan segalanya. aminn ya Allah

13.05.24 tapi harap baby keluar awal la. rase makin tak saba nak jumpa.

Aamiin Allahumma Aamiin.. semoga dipermudahkan segala urusan bersalin..

bulan jun ❤️ belum beli apa lg hehe

8mo trước

sama 12/6

9 minggu lagi, dah cukup barang preparation dah 🥰🥰🥰

due date 24/7..kite raya dulu,pas raya bru prepare🤭

sya due date 12.03 ni.. tpi perut dah pndai sakit2

1ary lg.. 😭😭 11 feb24.. Msh xd tanda lg..