Pakaian Untuk Anak

Lain mak mesti lain style dia nak gayakan anak. Untuk pakaian rumah, pakaian keluar dan mcm mcm la. Kalau anda mummy, anda pilih yang mana?

Pakaian Untuk Anak
24 Các câu trả lời

sy lg prefer romper. klu nk g kk cucuk senang selak skit je. dan xmudah tercabut seluar klu longgar or pampers dh berat x terlondeh

Romper.. nmpak kemas.. comell jee..msok 3bln..kne beli romper yg tak de stokin skli tu plk.. bby cepat membesar..

romper duk rumah je.. kalau nk keluar kena seluar baju jeans tshirt... topi stokin 😂

Lagi suka romper tapi baby cepat membesarr

Seluar baju.. Romper duduk rumah je

Bju sluar tp klau romper zip suka

romper lagi saya suka

romper seems convenient

lebih suka baju seluar

romper cuteee 🤭🤭