Scan 24weeks

Kuss semangat ibuu..scan je terus nampak its a BOY..xde nak sorok dahh..geng ayah rupanyaaa..punya la kangkang wahai anak..sapa sini geng boyy?

18 Các câu trả lời

Sama.... Xde tutup2 kaki tu. Mmg bg jelas. Igtkan geng mmy dia. 🤣🤣🤣🤣. Rupanya geng ayah dia.

Sy 5x scan, 5x tu juga dia duk kangkang tunjuk "pistol". Risau kot mak ayah dia beli baju pink 😌

5y trước

Yg ni lawak. Hehehehe. 😁

scan mse 18w boy. tp waallahulam.. sy da ade 4girl..gerun plak. tgu 24w scan kk plak.

5y trước

tula.. sme sy doc scan dr posisi bwh mmg npk.. sblm ni pn scan die kangkang bg tgk. dpt sorg pn jadi la hero dlm umah. 🤭

bby tanak bgi suprise hihi.. Tahniah mom

Same 😍😍

😍😍😍

Sama la...

Congrats!!