Scan 18 weeks

Just nak share im happy today lepas buat details scan alhamdulillah semuanya ok and its a boyy 😍😍 #firstbaby #1stimemom

Scan 18 weeks
18 Các câu trả lời

Alhamdulillah... 🤲🏻 Semoga dipermudahkan pregnancy journey awak. Saya dah (19 weeks / 3 days). Planning nk buat gender & details scan masa (24 weeks) 😃 Also first pregnancy jugak🤰🏻

3y trước

wah ..semoga semuanya oke ...saya buat awal sebab tak sabar nak tahu gender hihihi

sy scan 15weeks dia dh tnjuk bebird dia sis.. igt g scan tu sje je nk tgok perkembangan dia, skali doc ckap "baby boy" .. haha happy je.. nt sng nk cri baju

Tahniah sis ☺️🎊🎉 dpt bby boy smoga sis slmt bersalin & baby pn lahir sihat smpurna Aaamin😇

tahniah 🤩..Saya baru masuk 15week plan nak buat details scan juga bila masuk 18week nanti

3y trước

tulaa..Haritu masa 8w nampak heartbeat baby pun rasa nak nangis sebak..Yang 18w nanti mesti lagi bunga2 😁

sya bru 14week,doakan sya pun dpt rezeki baby boy ye,sbb anak sulung 16thun girl

3y trước

🤗🤗🤗

tahniah sis...sy pun scan bby boy jugak,dah x lama,lagi 4minggu je 🙂

Sis detail scan brapa D punya ye, price brapa klu buat detail scan

3y trước

detaila scan semua dalam bentuk 2d .mcm saya buat di klinik dr asmah ..rm130 utk details scan 2d

scan masa 18 week, tak nampak😂 terhalang kaki dia

Bestnyaaaa hehe tahniah sis dapat baby boy 😍

sy 28w bru nmpk🤣 yg scan time 20w xtnjuk langsung

3y trước

alhamdulillah rezeki saya dapat tahu awal ..happy taw hihihi