Scan 24weeks

Kuss semangat ibuu..scan je terus nampak its a BOY..xde nak sorok dahh..geng ayah rupanyaaa..punya la kangkang wahai anak..sapa sini geng boyy?

18 Các câu trả lời

Sama. Ayat doc yg pertama, uih baby tunjuk senjata dia lah, tak sorok2 dah dia. Sy dengan sayu, ala ye ke doc. Sy teringin yaya sbb dah ada 3 boboiboy. Hihi... Tapi dlm hati x kisah pon. Janji anak2 sihat.

Sy scan 23 week, geng girl, 3x die mengangkang tnjuk tut die, tp muke die xbg tgok, pnye tahan tgan tu, pemalu ank ummi ni😊mse belum scan dok ingat boy, alhamdulilah boy @ girl dua2 rezeki

Sy pon boy. 😊 Dr umah da ckp. Tunjuk jantina. Baby tunjuk. Tp ble scan muke, dier tutup muke plak. 3x pujuk, xmau di layan nyer. Bertuah pnyer anak. 😂

5y trước

Ha.aa tu la... Terkangkang elok jer nmpk Berbird dgn telor.. hahahha.. kesudahannya mmg xnmpk mukanya...malu

Saya blom scan lagi... Esk genap 27 minggu .. 28 minggu nnty baru nk scan ... InshaaAllah 💕 tahniah awak ..moga baby mbesar dengan sihat ...

5y trước

Sama samaa ... Aamiin r.a...💕

Time sy scan 18 weeks..xde main sorok2..hehe..nmpk dah bibird nya🤣 Masa tu scan biasa je.. bila buat details scan 23weeks mmg boy🙈

24 weeks mse scan jenis ape sis 3d /4d / 5d / detail scan.Sy mse tu scan 2d 19weeks boy juga.Kangkang.. sngje bby nk tunjuk hihihi

Kita geng..awal2 lg dh tayang..xde sorok2 alhamdulillah..in shaa Allah..this is my 4th boys 🥰🥰🥰👶👶👶👶

5y trước

Empat2 kandungan xde alah..selera mkn pon mcm biasa je..xtau la apa beza dgn preggy gigirl☺️

Seronok nyaaaa. Sis scan berapa d punya? Haritu saya scan 2d je. Dah nampak tapi nak tengok lagi jelas punya 🤭🤭🤭

5y trước

4d sis..boy jgk ke sis

Sama lah..doc baru letak scanner tu kat perut terus nampak burung dia😆 anak oh anak. Bertuah nye lah..hehehehe

Sama umur kndgn kita sis 24weeks, sy scan masa 21weeks, bby sorok ngan paha.. so, x nmpk. due bila sis

5y trước

Ehhh 2020 laa..