Geng jan2023 dh scan ?

Saye 8/1 , kelmaren genap 12w scan dh nampak janyina baby🥰

Geng jan2023 dh scan ?
16 Các câu trả lời

tahniah awakk..boy ke gegirl? saya due 6/1 ..td bru buka buku pink and scan..dktr tkde plk cakap jantina baby..mybe tk nmpak lg kot..tapi dktr mmg tk bgtahu pape pn, just tunjuk jantung baby, tk plak cakap ok ke tak..ke kita kena tanya ye 🤔 #firstbaby

2y trước

Sy pun first baby, awk tya ja everything awk rasa nk tahu. Sy pun mula2 doktor xckp apa2, sy tya jaa mcmna? Bby ok ka? Mcmna nak tau bby ok ka x?

Wah MashaAllah da nampak jantina ye sis 😍 sy 23/01 inshaAllah. Minggu dpn scan week 12 neevous sbb sy ade cyst ovary kanan, doakan sy dan smoga semua urusan mommy due date bln january 2023 dipermudahkan dan lancar bersalin amin hehe

2y trước

Hehe kdg2 edd lari skit2 tp xpe semoga journey mengandung dan delivery baby dipermudahkan dan baby mommy sihat baik2 je amin

bestnya sya due blan 2 . doakan sya dan kandungan sya sihat ya . hmpir 2tahun mnanti zuriat ❤️ sya doakan smua slamat melahirkan dan dpermudahkan sgala urusan. InsyaAllah aamin 🤲🏼

2y trước

same ..due bln 2 jgak..semoga dipermudahkn urusan kite semua..

Wahh dh boleh tahu jantina best nyaa.. sy due 14/1.. biasanya bape weeks ye boleh scan jantina?

sy In Shaa Allah 17/1☺️..12w mmg dh nmpak erk jantina?? ke bergantung badan masing2 jgk??

due kita beza sehari je, saya 7/01 serious la awak dah nampak jantina dia 🥺😱 laki ya ?

biasa kalau boy blh nampak awal. sebab pembentukan jantina baby 11weeks kan. tahniah awak!

Dah scan hari tu.. kejap 28/1, kejap 25/1, kira manual 30/1. Kena scan blk lps ni sbb nak redd

2y trước

Haha kann , sy pn sma 🤣 swsta 20/1 , gov pla 29/1 . mana2 ja laa smoga bby sihat mmy2 kna stndby ja ahha

Sama la kita 12w jugak. Dah nampak jantina ke ? Woww excited. Moga sihat selalu

Ya Allah excitednya.. Sy esok checkup.. Doakan ye smg semua baik2 shj..