Vitagen boleh minum ke???

Hi koranggg..nak tanya..kalau ikut doc, pengiraan skrg nie dh 7w..mse 6w1d pergi scan blom nmpak ade kantung lagi..skrg tktau laa, lgpon doc ade ckp yg rahim sy tebal so xnmpak sgt.. lgstu nk kne tggu next appointment 1/4 nti..minggu nie ade laa dlm 4hri bleeding..masalah skrg nie..saya rasa nak minum vitagen tapi boleh ke??? Then kalau kambing perap bakar blh makan tak??#pleasehelp #ingintahu #firstbaby #bantusharing

5 Các câu trả lời

memula saya check upt lpas tau +ve tu esok trus pergi jmpe doc nk bt kpastian then doc ckp dah 6w1d trus scan tp x nampak kntung lagi..then balik jmpe doc tu trus kua mcm spotting (18/3)..3hri cmtu la dia mcm kesan2 drah je..tp msok je hari isnin kua mcm dlm byk la jgk sjari gitu la kebetulan sy pkai pad..then sy call tnye knpe kan..dia trus suruh dtg cek...tp doc xnk scan..dia cakap bru2 je scan..Klau scan kan kne tekan skit..so doc xnak amek rsiko..cme dia bagi duphaston je..tp still bleeding smpai hari khamis..smalam je tak..harinie xtau lgi mcm mne.. skrg ok lagi..ade jmpa pkar..23/3..dia cakap 50/50 sbb PCOS..

kira semalam dah msok 7w tp sy tktau laa kt dlm prut nie mcm mne..cme sy ade jgak kerap kncing, sntiase lpar, loya, perubahan dkt pyudra..mcm skit2 kat prut gitu..sy tkot nk bharap

Boleh sis. Nak makan apa, makan je. Asalkan badan takde alahan, fully cooked dan moderate intake. Vitagen boleh tukar kpd yg ada probiotik, better

masa 6w cek dgn doktor tu bleeding tak? sy pula yg berdebar 4 hari bleeding di awal kehamilan. Awak better jumpa doc tau.

2y trước

ohh ok2 faham..

thanks sis