barang baby

Korang start beli barang baby masa prgnt bape bulan ya ? share pengalaman . sy tk sbr nk beli .. skrg baru 17 weeks

33 Các câu trả lời

Saya suggest baik beli masa perut 5bulan..bila dah masuk 7bulan keatas dah tak larat nak jalan..nak pilih pun.dah takde mood..sebab penat..

4y trước

Aah baik awak beli je..biar je org nak kata awal lagi pun..sementara boleh keluar ni baik pergi shopping dulu..hehe tak puas kalau beli online..dah la sekarang pos pun lambat

5 bulan, dah start beli barang sikit-sikit tapi beli barang yang jenis unisex means lelaki ke perempuan boleh pakai.

Sya bli brg baby msa pregnant 2 months, now dh 6 months dh complete brg baby...just brg i yg untk dlm pantang tu jela blom beli lgi...

4y trước

sama sy..3months dah beli...6months dah lengkap 100%..skrg dah 7months...tinggal barang ibu nya saje blom beli..lepas raya settle kan barang sendiri pulak☺️

Anytime je sis.. Bg sy xde masalah pun bli awal hehe.. Bli yg unisex. Dh besar peyot mls pula nk keluar2 gi cari hehek 😜

Sy br smlm pergi beli brg2 baby..... 29week.... Tunggu gaji next month plk nk beli lg bj2 baby.... Hihihi

Mse 7bulan baru beli barang bby sikit2 Ckup 8bulan terus beli semua keperluan untuk bby ..

Dulu org tua cakap nak beli barang baby mesti 7 bulan, sebab takut pulak trjadi ape-ape,,!

Saya start cari baju baby time 18 week . Tu pun sikit2 😋

Dah masuk 6 bulan dah start beli barang baby sikit-sikit..

Saya dah confirm tau gender 29weeks baru beli 🥰