Tanda Hamil Anak Lelaki

Hi korang, sebelum scan gender baby. Macam mana korang nak tahu kalau mengandung anak lelaki? Adakah dari segi size perut, bentuk bulat perut?

Tanda Hamil Anak Lelaki
41 Các câu trả lời

saya da scan 3 kali memang lelaki..saya takde alahan,suka masam2,suka berjalan..naik seri muka tapi tak suka bersiap malas gila,tiak n perut jadi gelap,perut mcm bola tp lebih kedepan,malas gila kerja nk tidur je..

2y trước

saye pun klu mengandung ank lelaki tk mabuk. klu perempuan mabuk teruk.

entah tp kalau pengalaman sendiri pregnant baby girl dulu muka hitam tgn putih, celah2 semua gelap, Line kt perut jelas, perut bulat. now pregnant baby boy muka biasa je kdg2 glowing, takda Line kt perut, takda celah2 gelap, perut terbonjol ke dpn.

tanda tak ada , tapi saya percaya naluri sendiri 😂 anak first perasaan kuat cakap girl, scan betul girl.. anak 2nd pulak, memang berharap sangat2 nak boy, perasaan kuat sangat2 , bile scan alhamdulillah Allah .. dapat sepasang 🙈

takde tanda ke apa tapi saya macam yakin gila baby ni lelaki. then masa scan rupanya memang lelaki. also orang cakap saya pregnant makin cantik berseri 😂 tapi tu lah, nak tak nak memang kena scan juga kalau nak tahu

Entahlah..lain org lain keadaan badan dia..tpi kalau saya bentuk perut la nampak lain...kalau boy dia mcm bulat membujur..kalau girl dia bulat melebar ke sisi..kalau yg kurus mudah nampak..tpi tulah lain org lain badan..

entah la. sya x berape tahu. tpi dah scan detail. gender boy. bila scan doctor akn ckp yg sma it's a boy. alhamdullilah.. sya ok bersyukur 🤲🤲 semoga sya di permudahkan utk tggu hari2 bersalin x lama lgi

kalau nak comfirmkan scan jantina je sis.. tak semua sama.. saya ramai betul orang komen cakap baby girl,, tengok bentuk perut la apa laa.. situ datang baby girl sini datang baby girl... bila scan boy

Pengalaman anak lelaki saya.. perut besar sangat, ada line tu, kulit kusam dan berminyak gila, naik jerawat dekat badan. Mual teruk ya. Tak boleh tengok mayonis atau apa apa sos, terus muntah

Masa belum tahu gender . Jiran² & makcik suami semua ckp saya kandungkan anak laki , tuptup Hahaha mmg betul anak laki .. sape yg jumpa saya , mesti ckp benda yg betul 😂

anak saya scam 😂 dalam perut xnak tnjuk jantina. ingat pompuan..dh keluar laki..scam 😂 tido pon scam mak dia. ingat dh tido, pergi makan, dia nangis pulak 💀