Bentuk baby bump

Hi mommies nak tanya betul ke boleh tahu jantina anak just tengok bentuk perut je? Saya scan anak perempuan tapi bila orang tengok perut semua tak percaya sebab dorang cakap perut lonjong ke depan tanda anak lelaki 😅

1 Trả lời

takde la mitos je. perut lonjong ke bulat ke tu atas kedudukan baby dalam perut. kalau baby duduk diam² perut jadi bulat, kalau baby posisi lain gerak sana gerak sini bukan perut lonjong je, macam² betuk bleh jadik. pape pon pegi scan je senang🤗