Tanda Awal Kehamilan!

Hi korang, saya nak tanya. Apakah tanda awal kehamilan yang korang mula perasan sebelum check upt? Ada tak dekat sini yang check upt samar tapi sebenarnya memang pregnant? boleh kongsikan pengalaman?

31 Các câu trả lời

Sy dpat tau sbb dah lewat period tapi tak heran pun sbb sblm tuh lewat period tuh normal n tak preg pun. Cuma rasa penat sgt, tetbe pagi pening kepala n rasa mcm nak muntah tpi tanak muntah. Perut mcm sengugut nak period tpi tak period pun. Pastuh saje jelah nak test tpi tak mengharap sbb dah biasa 1 line 😂 tetbe cek pagi dpat 2 line terang. Pastuh salahkan upt masuk angin. Strip dalam 5/6 pcs smua dua line. Tunjuk husb siap ckap rasanye upt nih dah lama kot. Cuba beli cassete punye. 2 line jugak 😂 beli clear blue yg line tuh dgn digital. Dpat cross line dgn pregnant 3 Pergi scan 7w, scan tvs nmpak kantung baby n heartbeat. Skrg 11w. Dah buka buku sbb ada cyst n makin bertambah. Doakan sy n kandungan sihat ye semua ❤️ sy doakan semua mummy n baby juga sihat dan kuat ❤️