Almost genap 36 weeks

Korang sama tak?Dah nak genap 36 weeks tapi craving benda manis..asik nak makan benda manis je air pon kalau boleh nak air manis tak nak air masak..baby kalau dah kne manis ni memang active lah dalam perut ni..senang nak kira gerak dia..tapi tu lah tak pe ke ea?lately ni ape yg saya nak makan saya makan je..makan sambal pedas ke, makan durian ke, desert ke semua saya makan..cuma saya control jugak lah makan tak berlebihan sgt..tapi oky je kn?#firstmom

7 Các câu trả lời

saya asyik craving benda2 coklat. kalau nmpk apa2 yg berkaitan dgn coklat, mmg kecur laa air liur. dah makan sikit pun still tak cukup. dah la saya gdm on diet, lgi gila bila tgok coklat tapi kena tahan. huhuhu

8mo trước

samaaa!! haha.. kalau coklat kat umah dah habis menggelupur beli lagi x putus stock.. biskut coklat la, cake coklat, donut coklat, kdg kat umah ada da coklat, nmpk jual kat kedai rasa nak beli lg.. hadoiii.

Sy pulak Naik berat 2,3 kg dlm msa 2mggu.. nurse Suh repeat mnm air gula Kali ketiga Dan cek BP urine slma 2 mggu 😔😔😵‍💫 so kne control smua manis2 dh ..

Saya pun asyik nak makan kek coklat je 😆 tapi berpada jugak makan. Lagipun nak bpantang dah, makan je sebelum kena pantang itu ini, hehe

Samaaaaa rasa nk benda manissss je.. tk jemu plk tu then morning sickness smpai skrg hahahaha 😩

xpe. boleh je makan asal kena pandai control. buat hilang kempunan.

Berpada juga sis takut baby cepat membesar nnt.

Okay je dh nak bpantang dah pun huhu