Craving benda manis.

Before pregnant air manis langsung saya tak pandang. Sejak pregnant ni sekali sehari tak minum air manis rasa nak nangis 😭 air masak rasa likat aje dekat tekak ni. Ada ke yang macam saya?

3 Các câu trả lời

Betul mcm comment kat atas ni, hati2 sbb saya dah kena 😭 Sebelum ni saya bukan jenis suka minum air manis. Tp 2 minggu lepas saya start craving ice chocolate, milo ais. Husband saya bgtau kat doktor saya tiba2 suka minum air manis time check up, 27/6 saya kena minum air gula kali ke 3. Result dia sangat mendukacitakan sbb sangkut GDM. Sebelum ni 2 kali minum air gula pass elok je… jadinya camtu lah, mengandung ke tak air manis2 mmg tak elok utk kesihatan huhu

12mo trước

lah sama...before ni minum air gula result okay je...lepas tu tiber hentam banyak air manis...doktor suruh minum air gula hari ni...result tinggi ya huhu...sedihnyaaaa

Mcm sy lepas dh 2 kali minum air gula n alhamdulillah xde sangkut ape2 baru ttbe mengidam bnde manis.. kalau sis blm minum air gula atau bru 1st trimester better jage2 skit mkn bnde manis takut kene gdm

hti2 tkut sgkut gdm