susu

Korang biasa minum susu ape masa pregnant? & wajib makan hari² ke folic acid tu?

22 Các câu trả lời

Minum susu fernleaf je😊kalau susu mak2 mengandung tu xleh minum langsung

Asid folic wajib makan setiap hari. Susu x sure sbb sy x minum susu 😅

5y trước

Hrp2 ok la sy x minum susu. Overall perkembangan baby ok. Selari dgn usia kandungan. Skrg tgh tunggu tanda saja.

Folic acid mmg wajib makan..sy minum susu HL & farm fresh kurma

Folic acid kne mkn hari2.. Susu sy minum good day.. Fresh milk

Wajib makan asid folik.. susu sy cuba yg sample dlu..

Acid folic wajib makan hari2..dlu saya mnum anmum

kk sini bg obimin senang telan 1bj sehari

5y trước

sya tk bole telan byk2 pil klau preggy rasa nk muntah..nasib bg obimin hihihi

Minum susu kambing

sya minum HL marigold.

Sy minum frisomum gold