nama anak

Kongsilah nama anak korang .. mesti sedap2 kan.. hihi

417 Các câu trả lời

Name baby sy yg pertama, seri siti qhadijah.. Klo diberikan rezeki hamil age..buat kali ke 2 dn seterusnya.. Klo girl Seri nur qhasih Seri nur zulaikha Seri indah cahaya Seri nur malikha Klo baby boy Muhammad yusuff arash Muhammad adam imran Muhammad adam iskandar Muhammad isqandar shah Klo dibg peluang yg maha esa lh..

ank saya 8 org... 😁 banyak naa nk share... ummi adibah ummu salamah eyang aronib nur muslihah puteri nimas ayu siti khadijah mohd yavus salim alfateh sayyidah nafisah thohirah... on the way ni blom tau boy ke girl... jadi belum ade nme...

5y trước

Wow hebat sis..rezeki anak ramai...seronok adik beradik ramai...

1st : Nur aisyah batrisyah 2nd masi dlm prut lagi kalau girl -Nur aisyah insyirah Kalau boy - Mohamad hafizhaikal 7 Bulan tpi baby msi smbunyi jantina lagi mngkin Nak bagi kjutan kat umi dye lahir nnti😁

Saya preggy baru nak masuk 4 bulan tapi dah prepare nama & tinggal nak pilih je😊 Babyboy • Azreeq Zill Qayyim • Sayf Ziyaad Rifqi Babygirl • Sofea Putri Alzehra • Nia Aryssa Jasmeen

1. Abdul Rahman ( ambil sempena 99 nama Allah yg pertama. Untuk anak pertama.) 2. Muhammas ( nama kekasih Allah) 3. Daniyal ( abang2 nya yg mahu nama ini. Ikut rasa nak letak nama sahabat Nabi.)

Nur aminah humaira binti mohd faizul Nur afiyah haura binti mohd faizul Yg ketiga 12/9/2020..in shaa allah anak lelaki mohd Adam hafiz Anak perempuan nur anisah hayfa

Yg sulung Muhammad harith saifullah Yg second Siti fatihah nuraishah Yg ke 3 ni in sha Allah nak letak Girl - siti fasihah nurdina Boy - muhammad harish saifuddin

First baby : Rafael Diazrayyane Rey Second baby : Rafaella Pareyrania Gwyn (scan dah 3 kali,doc ckp girl) Semoga dipermudahkan segala urusan #sekarang31weeks

Anak sulung Nurazmeera Nazua No2 Mohmmad Adam Shah No3 Mohammad Aidil Zaquan In sha allah no4 ni klau girl Nurazleeya Najwa Klau boy Mohammad Asril Zafuan

No 1-MUHAMAD NUR QAIIDAR No 2- MUHAMAD NUR PUTRA AZLAN SYAH yang ketiga ni belum ada ank lgi..susa nak pili..tunggu lahir la..outo juga tu ada nama..😊