Idea nama baby ❤️

Salam, share la nama baby korang..Saje nak cari idea utk nama baby sndri.. mesti sedap2 nama baby2 korang kan 😍#pleasehelp #firstmom #bantusharing #himpunannamabayiIslam

2 Các câu trả lời

bby sye coming soon ni sye plan nak letak medina safiyya atau medina sumayyah, tu kalau keluar nye perempuan la. kalau lelaki, bapak die x fikir lagii. sbb bapak die nak sgt anak perempuan 😂

2y trước

haa tu laaa. sbb sye x scan lagi gender. bulan dpn bru nak buat detail scan sekali.

Wasalam. Baby sy confirmed boy. Muhammad Noah Khaleef 😊

2y trước

sama mcm nama ank kwn saya .. cuma terbalikan je.. dia khaleef noah.. sedap nama tu..