Nama baby - 21weeks

Hi mommies! Kalau dah ada nama utk baby kan, boleh ke kita borak2 dgn baby sambil sebut nama baby even baby dalam perut lagi? 🥰 saya still on 21weeks hihi

7 Các câu trả lời

Saya masa tak tahu gender panggil Ardani ... sebab nak anak lelaki 🤣 buat detail scan 20w , doktor check gender baby tgk2 girl .. trus tukar panggil Irdina 😂😂 Boleh jeh panggil nama kalau dah ada . 🤭 Cuma ada certain kes , masa bersalin keluar gender lain plak tapi tkpela selagi panggilan dia ada maksud yg baik . hihi

Sy panggil baby je. lps dah scan gander tiba2 ayah dia ckp berkenan dgn 1 nama ni. terus dia y mulakan panggil nama tu. abg kakak pun semua borak dgn adik panggil nama adik🤭

saya dulu panggil junior je kt anak saya, sampai da keluar pun still panggil, tapi kejap je la. bab panggil tuh kan, kalau mmg da confirm bole kot.

saya pun dh tau gender, n dh borak2 panggil nama anak dah 🤭 excited betul. rasa lg dekat dengan anak. hee

ank5 sy sume ad nama imtiyaz d belakang..jd yg dlm perot Ni pun panggil imtiyaz

Masa anak 1st sy ari2 borak panggil nama bby dlm perut. Smpi la da lahir😂

Ada tak idea nama gabungan A&N untuk girl,, sekali maksud