Rewards

Knpa hadiah rewards sangt sikit. Points banyak tapi tiap kali nak tebus semua da sold out. Kita ni bukan tiap masa pegang fon asik nk tgk bila admin msukkan hadiah.. ada kerja lain nak kena buat juga.,?

22 Các câu trả lời

.. for me its ok je.. sya besrsyukur lh saya selalu dpt tebus credit... THANK YOU TAP!. . TAP mmg sgt mmbantu tp please TAP jgn lh bagi limited rewards.. like for example ade rewards yg exclusive for gold member only.. for silver member.. jdi yg lain x bole lh dpat tebus rewards sbb mereka bukan gold member.. bukan silver member.. the claiming rewards, please TAP make it open to all members.. like doesnt matter if we are silver ke or still gold member ke.. as long as we have points can we just claim any rewards?. If we cannot... then, why?. What's the reason?.

5y trước

Sbb rewards tu limited. Dia nak kita aktif la tu kmpul points 😂

Setuju..setiap kali nak redeem mesti da sold out..participant berbelas ribu tapi hadiah sikit sangat. Harap admin atau organizer the asian parent ni topup lagi hadiah yg menarik utk ibu2 tebus. Saya faham apa sis rasa, yela kita bukan hari-hari masuk apps ni nak tengok hadiah ada ke tak, kan..

5y trước

Hi, mintak maaf atas kerja kami yang tidak berapa membantu pihak puan dan terima kasih atas nasihat yang diberikan.

Kekeke..kalau voucher discount brg baby saya pun nak..tp tu la mmg sold out sokmo..keje mmg penting..sumber pendapatan diri sndri 🙂..tp kalau dpat hadiah lg best kan..tp tula blom rezeki. Mmg sy pun kadang2 frust sbb bila nak tebus da sold out.

apoooo. kalau rasa kerja lagi penting buatlah kerja kalau rasa nak redeem lg penting peganglah fon tu 24jam. barang free...redeem ni barang free. siapa cepat dia dapatla. mamposlah dia nak bagi each of us...

saya rasa takpe la sikit. takde app parenting lain yang bagi free macam app ni. rezeki orang lain dulu inshallah nanti rezeki kita pulak. saya pun belum dapat tebus. 🤗

Hehe Let’s be positive dear, mungkin bukan rezeki dan mungkin ada yg lebih memerlukan. Cheer up.. if Allah wills it, perhaps someday you’ll be able to redeem one

Awl bln hri tu bru jerr sy tebus natugee lotion..coz yg lain dh sold out.. dn sy hrp lpas ne theasianparent tkar plak reward yg lain lgi..

Kn best klau bnyk barang baby or barang seperti bekas mknan ke Klau setakat fotobook apps untuk ape heee buat habis poin je

Hi, mintak maaf atas kerja kami yang tidak berapa membantu pihak puan dan terima kasih atas nasihat yang diberikan

5y trước

Hi TAP..xde ke rewards 'discount utk pguna TAP shopping baju or barangan.. baby cth di Mothercare..Happykiddo..Anakku.. Poney ke Manjaku baby mall ke. ..😃 #sekadar cadangan..

dulu awal² join best mcm² ada hihi paling best dpt tebus bag jae co design