Rewards

Knpa hadiah rewards sangt sikit. Points banyak tapi tiap kali nak tebus semua da sold out. Kita ni bukan tiap masa pegang fon asik nk tgk bila admin msukkan hadiah.. ada kerja lain nak kena buat juga.,?

22 Các câu trả lời

ha ah. hak peliknya, time point kite sikit, byk plak hadiah. time point dah byk, smue sold out.

Hmm mcm mna nk tebus ya? Sya baru guna tp point banyk jugk la tp x tau mcm mna nk tebus

But its ok laa. Wlwpn jarang bukak. Rasa rajin ja bukak .boleh jugak redeem suka² .

x sempat nak tebus..tgk2 dh abis huhu tgl yg x best je mcm photobook apa tu..kan..

Tu la pasal lepas tu nk tebus ikut point perak la emas la

Hahaha arine br taw points yg dia bgtu beguna upenya

Btl lah..bs nk tebus je dh sold out..

Tak faham. Kenapa nk salahkan app pulak.

5y trước

Betul tu. sebenarnya brg2 ni pun sponsor...mana blh banyak2. 😅😅

kan sy pun nak tebus semua sold out

Cantiknya bahasa mak2 ni ye..🤪