konfius

Knape ye pregy 17w perot xnmpk lg..risau..kdg2 bagun tdo tgok perot..xde perubahan..kdg2 stress..ke perasaan je ye??

20 Các câu trả lời

Saya nak masuk 8 bulan pun orang tak perasan saya preggy...hahahahahah...masa mengandung anak kedua lagi lawak....mengandung 5 bulan bos ingat anak dara lagi...sis nikmatilah saat2 preggy....jgn terlalu memikir benda yg kadang2 tak perlu dipikir.....chillll

5y trước

yeayhhh sy suka perut kecik🤣 perut mcm mana pun sy tak stresss sbb bkn keperluan utk stress perkara tak penting . yg penting kita tahu baby sihat

cek perut bgn pg tu . dgn cara baring . tgh lapar tu . cuba rasa . bhgian keras tu la tempat baby duduk 😊 17week biasa tak besar sgt . area bawah pusat lg . nk bg nmpk . awk amek camera . amek gamba perut dr tepi . akn nmpk terbunjul sikit .

Saya pon sekarang 17weeks tak nampak perut lagi. Mcm tak preggy je. P check up td tgk semua dah nampak perut saya tak nampak2 lg tp check jantung baby ok je tak la risau sgt 😁

Saya 17 week baru nampak baby bump sikit. Maybe sebab saya chubby kot. Tapi ada orang dah 7 bulan pun kecik lagi perut. Tengok orang kot

5y trước

Sama la kita 😂 Kawan kawan semua cakap rasa baby kick. Saya rasa macam tak ada rasa pun 😅 Perut tebal sangat. Tiap kali checkup mesti nurse tanya adeh 😅

Sy 6 bulan baru nampak.. org ckp chubby senang nampak tp sy chubby 6 bulan bru org perasan sy pregnant.. yg penting baby sihat sis..

5y trước

Hehe tu la.. mula2 mmg xnampak. Kawan office sy 8 bulan bru nampk sbb badan dia comel2 je.. hehe tp Alhamdulillah dia dh bersalin.. baby pun 2.9 kg mcm tu..

perasaan je mommy .. ala nape nk stress.. janji scan baby normal... nnti die besar la tu...

Bergntung pda kulit prut seseorg..jgn rsau psal prut bsar ke x, asl kan ank dlm kndungan tu sht

5y trước

ye btl tu

Sabar sis..perot nmpk week 20 ke atas..jgn strehh..

sy 21w pun nampak mcm buncit kenyang je sis 😂

Perut besar kecik x jadi hal, janji masa scan dr cakap baby sihat 😅