bentuk perot

Perot saya bujur agak2 baby apa ye?

16 Các câu trả lời

Kalau kata org tua2... Kalau perut bujur tu kemungkinan boy... Kalau perut bulat penuh, girl... Tp tak tentu jgk.... Hihihi ape2 pon semoga baby sihat ya😊

x tau nak teka skrg ni mngikut bentuk perut.. ada yg bujur tapi kuar girl..ada yg bulat tiba2 kuar boy..hahhaa..

sy bulat .. bila scan boy .. tunggu jelaa dia kluar nnti ..due 15/8 ni ..hehee

3y trước

Awak keluar boy ke girl..saya pun perut bulat tapi scan nampak telur je takde bebird

Kalau ikot orang2 tua kata bujur baby girl kalau bulat baby boy..

Insyallah bby boy. Perut i pn bujur nmpak tk comel hahahahaha

2 taun dah berlalu. bby boy or girl sis??..

sy pun msih tertnya2🤭

Sye perut bulat xpi scan boy2🤗😍

Kalau sy bulat 22 baby girl..hihi

Klu tgk gaya prut.. Sy girl kot