selalu marah

Knapa ya sy slalu mrh ank slung sy klu dia ad bt slah wlaupun skit..smggu ni mnjdi sgt.klu sblom ni sy ok ja.skrg sy hmil ank no 2 dh 31 weeks.sy jd cpt angin walau slah dia kcik ja.brangin mcm masuk hntu pas pkul ank.suami krja mlm bru blik.tp bla mlm suami y layn ank.ank sy bru 2thun 8bulan...lpas sy bt dia.bla tgk mka dia....sy mla mnangis rsa slah...sy srirumah ja..krja xbyk sgt..adkah sy pnt.atau mmg simtom mak2 hamil.

2 Các câu trả lời

Bby dlm perut sama jantina dengan yg sulung ke sis ? Kalau sama jantina biasa mak mmg jadi marah2 sbb saya pun mcm tu jugak