baby minum susu fm sedut cpat2 pastu trus muntah

knapa anak sya kdang bila minum susu dye sedut kuat2 mcm vacuum pastu trus muntah? dye overdose susu ke? atau mmg dye tamak susu? mcm mna nk thu baby trlebih susu? #baby1month20day #firstmom#ingintahu

7 Các câu trả lời

Baby memang macam tu sis.. anak sy pun mcm tu.. kalau bagi botol kena cari botol yg ada support strow anti tersedak tu.. kalau susu badan kena bagi clear susu kat badan kalau susu bengkak bagi kat baby takut nnti tersedak..

you try pakai avent ppsu anti colic ni... puting dia selagi baby tak sedut dia x akan keluar flow... selamat but agak pricy sedikit... i share bottle picture from google with u ya

Saya guna botol susu avent natural, flow utk 0. Takde tersedak even dia sedut laju laju. Baby saya fully fm sebulan lebih umur

1y trước

ok tq sis

sy pakai puting pupici .. beli kat shopee je .. anti tersedak 👍🏻 n anak pun minum dgn santai 😍

try beli puting X sbb baby saya pon mcm tu jugak bila tukar Puting X baru okeyy dia penyusu

Cuba tukar botol susu anti colic yg slow sikit.. risau anak tersedak susu ja

cari yg flow puting bitol slow awak. mgkin puting botol tu flow laju