so sad?

Klw bolh lpas nie nk g cekup klinik sesorg ja rasa lpas nie..bawak husbnd pon mcm lg mnykitkn hti mrugut x sudh... pdhl ank dia jgk dlm nie.. ?. Bkn xnk g sndri tp ank yg sulung xnk dgn org lain. Ibu so stres.

38 Các câu trả lời

Buat lalu je puan rungutan suami tu...masuk kanan keluar kiri😊

Sabar ye Sis, Moga Allah beri kelembutan di hati Suami Sis.. Aamiin..

5y trước

Aamiin.. insyallah. Trima kasih sis😊

Tulatuh.. Dah mcm kite sorang je nak ade anak.. 🙄

senang g sndr...mmg situasi kena tggu lm kan

sy alhamdulillah g mane2 pn ngan husband..

tak yah ajak sis. saya pun struggle sorang2. hehe

5y trước

Hehe klw ikot hti sy mmg nk g sorg2. Tp sy ad kecik lg..dia xnk kt org lgsung.. nk xnk husbnd kne jgk ikot.huhu tbh kn je lah hti nie😪😑

Sbr ya sis

Sabar