Assalamualaikum

Klo mngandung 5mnggu boleh jalan jauh ke korg? Nk tnya pendapat, sbb ni first baby

2 Các câu trả lời

dptkan pendapat doc. doc akan scan rahim kita. tgk rahim ok, tkda apa masalah.. blh je jalan jauh. tpi berhenti la 2 jam sekali. sy 7 minggu. drive balik kelantan 5 jam.. berhenti few times nk legakan kaki, betulkan pinggang.

2y trước

sye pon rasa nk gy klinik dlu la tnya doc mcm mana. sye plak dri Perak nk balik ke gannu. jauh jgak la perjalanan. hahaha pinggang mmg sakit je sllu