Iberet Folic 500

Klinik suggest supplement ini utk pregnant mom, makan sebelum tidur. Mau tanya ada apa2 side effect daripada makan supplement ini kah?

17 Các câu trả lời

saya makan iberet ni x de la nak kata ada side effect ke apa sbb dri sblom preggy dh amalkan plus iberet ni masa preggy hb cantik je ,kalau was2 boleh refer google dgn kertas dlm kotak tu.

macam saya makan zincofer lepas buka buku, memang nurse pesan makan sebelum tidur - supaya tak loya and muntah balik ubat tu. pernah makan ubat time malam lepastu tak tidur, memang auto muntah 😂

sy mkan Zincofer sblm tdr.. sbb kalau mkan belah pagi ,x msuk ubat dlm bdn,akan muntah²..Jdi nurse sarankan sy mkn sblm tdr...skrg tnggu hri nak bersalin

saya start makan iberet start trimester kedua... untuk sy amalkan sampai nak bersalin ni tkde side effect pun hb pun okay je sis...

saya guna sangabion setakat ni paling the best supplement dia....

sy lpas mkn pning kpla dan demam