Makan iberet folic 500

Hello saya nak tanya sebelum pregnant saya memang amalkan makan iberet. Sekarang baru 4w doc kata makan folic acid je. Kalau continue dengan iberet boleh ke? Sebab dalam iberet ada folic acid jugakan? Ke macam mana?? #advicepls

2 Các câu trả lời

ikut kata dktr. iberet usually 12w keatas baru consume..sbb tu ubt tmbh darah. bukan folic semata.

9mo trước

iberet tu sbnrnya mkn bila kita tahu hb dlm darah. sbb tu dktr kata mkn folic sahaja dh ckup sbb kita taktahu hb dlm bdn kita berapa. dlu pn sy mkn iberet masa awl pregnancy, tp ggur juga. so conclusion, ikut kata dktr. lps 12w dh tahu result darah, sambung consume iberet semula

sy x tahan iberet sakit perut plus najis hitam lps tu dokter tukar blackmore ha br oke

8mo trước

Awak kalau mcm ni sebab tk sesuai ke ? Sebab saya pun jadi mcm awak jugak🥲