Gambar Scan

Klinik kesihatan biasanya takkan bagi gambar scan ke kalau scan masa week 6?

15 Các câu trả lời

Ikut klinik & doctor tu je.. klau tgk harga sbenar caj scan&print memang mahal sbab tu gov susah nak bagi.. untungnya rakyat Malaysia dapat subsidi jd tak perlu bayar tapi klau masuk wad kena byar la yg harga after subsidi tu 😂😂 Nak senang p swasta je, scan first trimester - 2nd trimester & 3rd trimester utk simpan gambar Kenangan 🤭🤭🤭

Saya every time scan kat kkdapat. Sebab selalu mintak kat doc tu😂😂 Alhamdulillah dapat ja. Tapi tak puas. Pi swasta jugak baru nampak clear sikit.

Rsanya klu KK mmg x kn bg gmbr scan.. doc just print out details je utk letak kat bku pink.klu nk gmbr kene pi scan kat klinik swasta..

Iya sis. Kk tak akan bagi tapi te gok doc juga. Masa saya 14weeks macm tu scan doc bagi gambar. Tapi doc lain tk bagi pun.

Pernah dpt sekali ja, selebihnya dorg record jak detail2 baby dalam form.. mahu gambar sis boleh ke klinik swasta..

Sy dapat. 2x dah. First masa 5w++ second gambar masa hampir 11w. Rabu ni kali ke 3 checkup tak tau la dia scan lg ke tak

4y trước

Kantung je

Tmpt sy kk mmg xbg.. die bg gambar yg siap ukuran tu je.. sy suka scan swasta lg terang & jelas

Tak. Saya tak pernah dpt gambarscan kt kk. Selalu pi buat details scan kt private baru dpt gmbar

Kk tempat sy dokter tak bg gbr scan.. Hehhee.. Kalau nak gbar dokter bg amik guna hp ..

Sy dpt msa first scan hr.. Yg lg 2kli just record ja. Next week last scan, hrp2 dpt la.