Scan private klinik

Hai, tumpang tanya kalau scan dekat private klinik range harga berapa? And nanti gambar scan tu kita dapat tak? Thank you mommy²

5 Các câu trả lời

Sy scan paling murah rm50 utk 2d. Tapi kalau awk duduk area selangor, cuba awk search fb sonobee ultrasound. Hritu dia buat promo scan 2d rm18 je. Sy tk sempat nk grab sebab suami kerja, slot scan tkde slot malam. Myb awk boleh try 😊

Kalau dpt tmpt murah, sekali scan RM50. Ada yg sampai RM100 ke atas, tp tk lebih RM150. Bergantung pada tempat, boleh survey kt google klinik yg dikatakan murah berdekatan tmpt puan.

Biasanya 50 je, kalau pergi klinik yg takda 4D 5D, dia akan ambil charge scan 2D tu rm30-40

harga berbeza" sis.. depend on klinik itu.. biasa nya scan dpt je gambar tu.

Depends. Saya scan 2D awal kehamilan rm40 je