Scan lain week

Hai, 3 hari lepas saya pergi scan dr bagitahu kandungan saya dah 10w sbb nampak janin dah besar (tapi saya tak ambil gambar). Semalam saya cuba pergi klinik lain dr bagitahu baru 4w 3d gambar ni gambar scan klinik ni. Saya last period 19/3 and irregular period.

Scan lain week
2 Các câu trả lời

kadang2 klinik swasta pun buat kerja cincai jugak ... saya bleeding terus pegi scan klinik swasta cakap 6weeks ..bila pegi hospital elok je doktor scan umur baby ikut last period 8weeks ..

cuba ke klinik lain pulak tengok pendapat lain lagi