Pejuang 2 garis

Klau mcm ni btul ke. Tak nak kcwa. Klau betul, hepi sgt2 sbb ni frst baby stlh hampir setahun tunggu. Kalau ikutkan harini day 2 priod. Tapi x priod juga. Last month saya priod 24 hri bln. Sy cek upt sbb sllu sakit kat bhgn payudara.

Pejuang 2 garis
1 Trả lời

klu tengok upt +ve dh tu. Untuk confirmation, better jumpa doc di klinik. Moga semua baik belaka. Saya tunggu 3 hari late period, hari ke4 late period, baru beli upt strip dan tak sabar, buat upt masa tnghari 😂 Esok pagi sblm subuh buat lg, masih double line w. pun kabur. Petang tu terus ke klinik untuk early pregnancy scan. sy mesej dulu klinik. Sy buat cpt sbb sy ada spotting dan umur pun dah banyak, berisiko. 1st pregnancy jgk. Alhamdulillah, doc kirakan kandungan sy 4w dan rezki, scan nmpak kantung.

3y trước

Ok sis. Tq ya utk info. Tnggu 2 ke 3 hari lagi cek balik 🤭