cucuk kacing gigi?

Klau kita cucuk kacing gigi tu kan, mmg lengan kita akn rse berat ke? lenguh2? x slesa nyaa rasa lps kena cucuk .. mmg akan rasa mcm ni ke?

42 Các câu trả lời

Haah mmg lenguh sis . Saya terus demam kena yg first .

yup.. kurang2 sminggu berat je bhu.. siap lebam lg tmpt cucuk

5y trước

Lama jgk semingukn, sy pun rsa berat lg ni bahu, arini ari kedua kena cucuk,mudahan cpt laa hlg rse xslesa mcm ni 😌😌

Mmg mcm tu sis.. sye smpai lebam dibuatnya 🤭

sy pas cucuk sejam dua terus demam😅

Sis bile kena cucuk kancing gigi ni?

5y trước

Sy 20w yunk.. Bby sy gerak dr 15w dh rse gerakkan tu.. 20w mmg bby dh kuat tendang2 perot ni, misi ckp bby dh kuat tendang dh sesuai nk cucuk..

Yew. 4 hri bru lega klau cucuk kli ptma

5y trước

Ya lama..stress dbuat nye.tp tu cucuk yg first.utk kli k2 nurse gtau lg sakit 😔😔😔

Ya.. kadang2 tu sampai rasa nak demam..

Sy dah 26weeks. Baru je kene cucuk😄

5y trước

Sy 20w4d kena..Smlm laa kena nye, arini rasa xsdo badan.

Sy bru kne td, mcm asik mgantuk jew

5y trước

Aah sis sy punnrse yg sma.. Ttbe rsa nk mkn x ada,rse pnt..Nk baring2 jea..

Betul sis.. Mmg akan rasa mcm tu..

5y trước

Ituaaa..Aduhaiii..Misi ckp akannrse berat skjap ingtkan skjap tu skjap jelaa..Haha dh 2ari ni..Sengal rse tmpt injet tu 😅