Cucuk kacing gigi

Assalamualaikum.. sy nk tnya ada mommies2 yg pengalaman cucuk kacing gigi.. ada x benjol2 n merah mcm sy ni? Sy cucuk isnin ari tu.. tdo skrg xleh mengiring kiri lgsg. Lenguh btoi xleh tuka2 mngiring.. nak tdo mlentg org ckp bhaya ..

Cucuk kacing gigi
7 Các câu trả lời

Aah, mmg cmtu.. dua kali cucuk kancing gigi ni.. first cmni sec pun sme jgk benjol merah cmni.. dlm semnggu lebih tu nnt dia surut sndri.. cume kena tahan lah sbb lenguh2 kebas.. normal je ni awk.. jgn risau okay

11mo trước

🥰

Mungkin awak keraskan otot lengan masa injection tu. Sy longgarkan otot & relaxkan tgn masa inject tu Alhamdulillah takda rasa sakit langsung. Buat keje & tido macam biasa.

Cucuk kancing gigi pertama kali ke? Yg pertama kali punya saya macam ni, sakit sgt and benjol nak tidur mereng mmg sakit. Solutionnya saya tuam dgn air suam and 3-4 hari dah surut

11mo trước

ye.. 1st time.. owhh tuam air suam. ok. nt nk buat.. tq mmy❤️

Sy aritu pun seminggu lebih taleh tdo mengereng + bengkak. Tapi nasihat misi jgn tuam , sapu minyak atau senang kata jgn usik . Nnti ok tu .

wsalam. sy baru kena cucuk kelmarin. ada naik benjol sikit kat tmpt cucuk. sy mkn paracetamol utk kurangkan sakit dkt situ. harini dh ok

11mo trước

mkn 2 biji mcm biasa. tapi mkn bila perlu sahaja. sy mkn sekali saja, dh kurang sakit.

sy da 2 dos. dos ke 2 ni agak sakit. tp ok.. boleh keja seperti biasa. lenguh sikit. tp yg best. baby aktif tulaa.

11mo trước

sy 27w. minggu dpn baru kira gerakan bby. . tp da try kira sndiri dah

Sy isnin mnggu dpan ccuk , takut pun ad

11mo trước

hehe.. ok je xsakit pon. mcm amik drah time mnum air gula je. sy kne mnum air gula & cucuk kcing gigi ari yg sma.. total 3cucuk.. hehe