🤩Ruam Hilang Seawal 1 Hari?

Kesiannya tengok anak menangis sebab rasa tidak selesa dan tergaru-garu. 😣 Jangan risau, Mama! Mama's Choice Baby Diaper Cream kan ada. Sapu je dekat tempat yang ada ruam atau gatal-gatal, POOF✨✨ confirm reda dan anak pun jadi lebih selesa! Baby Diaper Cream ini bukan sahaja mampu atasi ruam lampin. Ruam susu, ruam panas, kesan alergi dan iritasi ringan pun boleh dirawat dengan Diaper Cream ini. Bestnya! 🥰 Berminat untuk cuba? Click link dibawah okay! Jangan lupa guna baucar 👀 https://bit.ly/3Hs8OtN

🤩Ruam Hilang Seawal 1 Hari?
6 Các câu trả lời

saya guna sudocream.. sgt2 brkesan dan recommended

5mo trước

sapu pada bahagian punggul dan area sulit bayi boleh ke cream tu sis?

👍 Dah guna. Tak sesuai dgn anak saya.

👌🏻

👌

👍

z4.