Ruam bayi

Kesiannya anak saya bangun2 pagi ni muka naik ruam merah bengkak2 macam ni.. ni selepas jumpa doc semalam dan letak krim ni yg dibagi.. kalau biar je boleh hilang semula tak ya? Nampak macam dia gatal2 tu.. 🥲#firstmom #pleasehelp

Ruam bayi
26 Các câu trả lời

Puan cuba bw pergi jumpa doktor kulit dulu.. kena tahu sama ada ruam / eczema.. kalau eczema.. ada rawatan & ubatan khas

peg klinik pakar kulit plak... sye peg klinik pakar dpt krim lps 2 hri da ok.. krim yg kk bg x ssuai dgn anak sye.

bambam nya dia...gmbr ketiga Tu siap senyum dia kemain ehh hehe tau org nak ambk gmbr Terus senyum maniss..

guna BB CREAM MINTAK KT FAMASI ELOK TU ANK DLU CM TU.ALHAMDULILAH ELOK TP MAHAL SIKIT DKT 50RGT HARGANYA

sy gune cream ni je.. https://vt.tiktok.com/ZS8yeSwD1/ kite ikhtiar..

Kami guna cream cetaphil baby. Alhamdulillah dalam 2 hari dhh berkurang. 4 hari dhh tkda ruam.

sama macam anak sya...doktor cakap ruam susu, habis dah susu dicuba masih juga...

cuba cream Amway allano body lotion .. sapu nipis kat kawasan yang merah n bruam

Mcm ank sy rupa nye alahan pd susu tepung..lps tukar susu terus hilang ruam

Ya Allah kesiannya. 😢Saya rasa lebih baik Puan ke klinik semula.