Ruam bayi

Kesiannya anak saya bangun2 pagi ni muka naik ruam merah bengkak2 macam ni.. ni selepas jumpa doc semalam dan letak krim ni yg dibagi.. kalau biar je boleh hilang semula tak ya? Nampak macam dia gatal2 tu.. 🥲#firstmom #pleasehelp

Ruam bayi
26 Các câu trả lời

kalau sy guna skeenz tasneem balm.. gatal2 sekejap je reda..

ada gmbar sbelum dan slpas letak krim?

2y trước

doc cakap ruam biasa je. teruskan menyusu nanti elok sendiri.. bb menyusu badan alhamdulillah harini dh elok. tak pakai apa2 cuma stop pakai cream tu. lepastu menyusu macam biasa

Guna sebamed InshaAllah berkesan

Allahu.. semoga cepat sembuh

cuba bawak jumpa doktor

anak berapa bulan ?

2y trước

mcm anak saya.. lepas cucuk 4 bulan.. smpai kpla gatal2 dia. skrg tggl kt pipi je .. sush sngt nak baik