MITOS Atau FAKTA

Hi kesayangan! Kita berada dalam sesi, Mitos atau Fakta!🕵🏻‍♀️ Anda rasa kenyataan di bawah ini Mitos atau Fakta?🧐 Kongsikan jawapan anda dengan kami pada ruangan komen di bawah!

MITOS Atau FAKTA
185 Các câu trả lời

Mitos. Pernah try, and macam seksa badan ja, jadi lagi keras bengkaknya.

Sye pernah buat tpi tak thu lah tu mitos @ fakta . Tpi sye buat menjadi

fakta..saya selalu amal kan time kena bengkak susu..alhamdulillah okey

Sy pernah kena...mse anak pertama..letakkan kubis alhamdulillah baekk

Pada saya xberkesan. Mmg kobis tu jd lembik. Tp, bengkak xsusut pon.

Fakta sebab ianya memang dapat melegakan sakit si ibu

Fakta...my cousin pernah try...letak dalam peti ice kjp menjadi...

Saya penah cuba..hemmm entah la cuma rasa selesa la kurang sakit

fakta. tapi depends jgk. boleh cuba kalau serasi menjadi la😊

Mengurangkan rasa sakit jaa... Bukan melegakan bengkak susu...