air liur bayi berbuih

Kenapa ya..kebanyakan bayi selalu keluarkan air liur dan berbuih..adakah ianya normal atau disebbkan sakit perut? Kalau tanya pada org2 tua..mereka kaitkan semasa ibu mengandung,tak dpt mkn yg diidamkan betul ke?

air liur bayi berbuih
46 Các câu trả lời

Sis. Sama dengan anak saya ler. Mulut bayi berbuih sampai kadang-kadang basah lencun bahu dia n kain tudung saya :D tapi selalu je bawak bersama sapu tangan buat lap air liur yang keluar tu. Btw saya pun percaya ni sebab masa mengidam macam-macam pastu tak sempat nak merasa. Anak 3 orang semua jadi macam ni. Its normal. lama-lama dia tak da dahhh