Mimpi?

Kenapa saya slalu mimpi ular masa minggu 13 week ni apakah maksudnya ?

11 Các câu trả lời

Boleh jumpa mana-mana ustaz atau sesiapa yang pakar dalam agama. Kalau kita tanya random macam ni, kemudian salah tafsir, ibu juga yang runsing dan terlalu memikirkan. Nanti terkesan pada anak. Jadi, jumpa ustaz/ustazah yang bertauliah.

5y trước

Memang aku pun mimpi ular masa sya pregnant.sembayang aje....ok dah.....ank i lahir ok healthy...comel..dah lapan bulan....

Saya waktu pregnant dlu selalu mimpi anak saya tak normal ..kuku macam hantu..byk jari. risau sgt time tu. tdo dah baca doa. Alhamdulillah lahir anak normal. syukur sgt2.

Sy pun selalu dlu awal pregnant..bnda yg buruk2 mesti trmimpi hingga mjerit dlm tdur smpau suami tkjut..alhamdulillah sejak sy amalkn ayat kursi dan 3kul sapu d badan ganguan x ada.

5y trước

Sy xde la jerit tp cepat bngon xnk layankn tkot lg truk cepat2 baca ayat kursi

Mainan tido, jgn stress kn diri time pregnant dear..sblm tido bca doa n pendinding diri n utk baby..klau smpai menggnggu rutin harian jmpe la ustaz2 atau psang ayat ruqyah selalh dirumah

5y trước

Slalu buka je rukyah dgn surah xpena tutup kt umah ade org ke xde org myb org ckp bila roh nk masuk syaitan ni dtg kacau 😔

Sblm tido sis amalkan mengucap, lpstu baca alfatihah 1x, baca ayat 3 qul & ayat kursi. In shaa Allah tido lena tanpa mimpi bukan2 😊 malaikat jaga kita in shaa allah

5y trước

Saya amalkan tu alhamdulillah lena smp bedengkur bak kata somi 😂

Better sis g jmpe ustaz or g darul syifa berubat ..mebi ada gangguan..sbb pnh dgr ceramah agama dlu..klu mimpi yg bkn2 tkut kne sihir or etc...

mimpi ular selalunya ada yg menganggu. jumpa ustaz . kalau boleh time tidur mainkan surah yasin.

5y trước

Tq mummy😉

Xada ape kot Sbb sy 15week pom Ada jugak mimpi ular..Mainan Syaitan je 2 sis

X de ape akk.... Gangguan syaitan je.... Baca ayat kursi 3x tiup kat dada akk 3x😊

Jumpa la ustaz ya.mimpi ular ni selalunya ada gangguan.