kenapa kadar gula tinggi waktu pagi.. 6.3

kenapa gdm tinggi pada waktu pagi selepas puasa pkul.10mlm..

5 Các câu trả lời

Sis cuba jgn makan nasi start dari kul 6 ptg. After 6 ptg kalau lapar makan biskut atau sekeping roti je, jangan minum manis langsung. Cuba dulu cara ni, kalau gula masih tinggi, meaning sis perlukan bantuan ubat atau insulin .

Sy pun sama dlu,rupanya sbb mkn mlm lewat sblom puasa , se eloknya sblom pkul 7 , lgi 1 sy amalkn minum air lemon suam , memg turun mendadak ☺️

sy pagi td 6.0,tgh ari 5.0.. huhu 1st time pagi tggi 😑 tgok jela bsok doc ckp ape

Selepas breakfast, berapa bacaan sis?

sebelum puasa semalam makan ape?

5y trước

Klu lapar gula naik.